News Flash:

Reteta marocana de piept de pui

25 Aprilie 2014
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g de rosii conservate
o ceapa
2 catei de usturoi
2 morcovi mari
425 g de naut prefiert
2 cartofi dulci mari
900 g de piept de pui
1/2 lingurita de chimion
1/4 lingurita de piper negru macinat
1/2 lingurita de turmeric
1 lingurita de busuioc uscat
1 lingurita de sare

Mod de preparare:

Taie ceapa, morcovii, cartofii dulci si pieptul de pui si pune-le la rumenit, alaturi de naut si de usturoiul maruntit. Amesteca toate condimentele si presara-le peste pui si legume, apoi adauga apa. Dupa ce au fiert, adauga rosiile conservate si lasa-le la temperatura mare pana cand scade sosul.
Puiul marocan cu legume se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb sec. Daca preferi berea, merge de minune si cu aceasta, pentru ca este un preparat condimentat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete marocane retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018976 (s)