News Flash:

Reteta lui Jamie Oliver: Paste siciliene

7 Noiembrie 2014
4948 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g paste (fetuccini)
1/2 cana parmezan
6 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi
6 bucati ansoa din conserva
3 linguri de bulion
2 linguri muguri de pin prajiti
1 lingurite de zahar
1 cana de pesmet italienesc (cu usturoi si parmezan)
1 ceasca de apa

Mod de preparare:

Pune uleiul de masline la incins in tigaie si adauga usturoiul si ansoa. Lasa-le sa se prajeasca timp de un minut, apoi adauga, pe rand, bulionul, apa, mugurii de pin si zaharul. Lasa toate ingredientele la prajit timp de 4-5 minute. Pune pesmetul cu usturoi la prajit intr-o tigaie separata si pastele la fiert, in apa cu sare, pana devin al dente.

Dupa ce pastele au fiert, scurge-le de apa si adauga-le in tigaia cu sosul sicilian. Mai lasa-le pe foc timp de 1-3 minute. Pune pesmetul prajit pe un platou, asaza pastele deasupra lui si presara, la final, parmezanul. Pesmetul italienesc se poate prepara foarte simplu si in casa, din paine veche, bine prajita, sfaramitata, amesteca cu usturoi pudra si parmezan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste siciliene jamie oliver retete paste retete italiene culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 28 queries | Mysql time :0.019353 (s)