News Flash:

Reteta "Izvor de sanatate" - Uite cum se prepara licoarea

14 Septembrie 2016
3359 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr usturoi
200 ml alcool rafinat (de 96 grade)

Mod de preparare:

1. Se piseaza foarte bine usturoiul.
2. Se cu o lingurita partea mai suculenta si se pune intr-un bol mic, in care ai turnat in prealabil alcoolul.
3. Inchide ermetic vasul si tine-l in frigider pentru vreo 10 zile.
4. Strecoara usturoiul prin tifon, toarna intr-o sticla cu capac si mai tine asa, in frigider, vreo 3 zile.

Administrare: Pune intr-un pahar 50 ml lapte fiert si rece, apoi cateva picaturi de suc de usturoi. Amesteca si bea cu 15 minute inainte de fiecare masa.
In prima zi se iau: 2 picaturi dimineata, 2 la amiaza; 2 seara.
A doua zi: 4 dimineata, 5 la amiaza, 6 seara.
A treia zi: 7 dimineata, 8 la amiaza, 9 seara.
A patra zi: 10 dimineata, 11 la pranza, 12 seara.
A cincea zi: 13 dimineata, 14 la pranz, 15 seara.

A sasea zi: 15 dimineata, 14 la pranz, 13 seara.
A saptea zi: 12 dimineata, 11 la pranz, 10 seara.
A opta zi: 9 dimineata, 8 la pranz, 7 seara.
A noua zi: 6 dimineata, 5 la pranz, 4 seara.
A zecea zi: 3 dimineata, 2 la pranz, 1 seara.
A unsprezecea zi: 25 dimineata, 25 la amiaza, 25 seara (doza soc).

ATENTIE!
- tratamentul trebuie repetat DOAR o data la 6 ani;
- inainte de a incepe tratamentul, discuta cu medicul de familie.

Se considera ca acest suc te ajuta sa previi infarctul miocardic si unele boli de stomac. De asemenea, previne ateroscleroza, paralizia, unele tipuri de cancer si stimuleaza metabolismul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

licoare tibetana suc usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018570 (s)