News Flash:

Reteta iubita de milioane de romani - Cum se face crema de zahar ars

24 Mai 2017
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 litru lapte
1 pachet nuca de cocos
6 oua
1 praf sare
150 g zahar
3 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare:

1. Se pune laptele la fiert cu cele 3 plicuri de zahar vanilat, 100 g zahar si nuca de cocos.
2. Intre timp, se face caramelul cu restul de zahar, apoi se toarna in forma dorita si se asteapta sa se raceasca.
3. Dupa ce laptele a dat in clocot, se ia cratita de pe foc si se bat cele 6 oua, apoi se adauga in lapte, amestecând incontinuu cu telul. Compozitia se toarna imediat peste caramel.
4. Vasul cu aceasta compozitie se pune intr-o cratita sau tava mai mare, in care se pune apa. Se da la cuptor, la aproximativ 180°C, timp de 40 de minute.
5. Dupa ce crema s-a racit, se rastoarna pe un platou.

sursa: healthy-romania
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cratita platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021863 (s)