News Flash:

Reteta italiana de supa de legume

26 Martie 2014
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g de supa de legume
800 g de rosii decojite si pasate
2 morcovi
1/2 ceasca de fasole verde congelata
1 tulpina de telina
1/3 ceasca de arpagic congelat
2 catei de usturoi
1 lingura de patrunjel uscat
3/4 lingurita de busuioc uscat
2-3 frunze de dafin
1 cub de concentrat vegetal pentru supa
1/2 ceasca de macaroane
400 g de fasole uscata conservata
3 dovlecei zucchini mici

Mod de preparare:

Adu la fierbere intr-o cratita mare supa de legume, rosiile, morcovii taiati rondele, fasolea verde, telina maruntita, arpagicul, usturoiul pisat, busuiocul, frunzele de dafin si concentratul vegetal. Lasa-le sa fiarba timp de 15 minute si adauga macaroanele, fasolea scursa si dovleceii taiati cubulete. Mai fierbe 15-20 de minute.
Indeparteaza frunzele de dafin si serveste supa fierbinte. Serveste-o cu patrunjel proaspat presarat deasupra. Nu vei avea nevoie de paine, intrucat macaroanele si fasolea sunt destul de satioase si te vor energiza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa italiana retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014194 (s)