News Flash:

Reteta italiana de drob

3 Septembrie 2012
1400 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
200 g firimituri de paine
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
2 cepe tocate marunt
1 kg carne tocata de vita
200 g sos pesto de rosii
40 g unt topit
100 g cascaval dat prin razatoare


Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem o tava de cozonac si apoi o tapetam cu hartie de copt. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem ceapa cu usturoiul la calit, dupa care lasam sa se raceasca. Intr-un bol amestecam carnea cu sosul pesto, 100 g firimituri de paine, ou si jumatate din amestecul de ceapa. Punem compozitia in tava. Amestecam intr-un bol firimiturile ramase, ceapa cu usturoi, cascavalul si untul. Punem compozitia in tava peste drob si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Acoperim tava cu folie si mai lasam sa se rumeneasca la cuptor inca 20 de minute. Se poate servi cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe unt topit cascaval cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2807 viz    0 com
3507 viz    0 com
8225 viz    0 com
4116 viz    0 com
2962 viz    0 com
2650 viz    0 com
1290 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1387
wh0cd603324 zoloft buy retin a cheap medication furosemide prazosin prednisone cafergot
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018775 (s)