News Flash:

Reteta internationala: pui Shanghai

6 Iunie 2014
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
2 lingurite mustar
2 linguri sos soia
100 gr susan
2 oua
amidon
jumatate de lamaie
o leg. marar verde
100 ml ulei (preferabil de masline)
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala pieptul de pui si se taie felii punandu-se cateva firicele de sare pe ei si se lasa la rece 10 minute. Se bat ouale bine si se amesteca cu sosul de soia, cu mustarul si cu mararul tocat. Cand sunt bine omogenizate se pune sarea, piperul si se stoarce lamaie amestecandu-se continuu. Dupa ce s-au amestecat bine se toarna amidonul si o lingurita de susan. Pasta obtinuta trebuie sa aibe consistenta smantanii. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se dau bucatelele de pui prin amidon, apoi prin pasta de oua si inainte de a se pune in tigaie se dau prin susan. Se lasa la prajit (puiul se prajeste la foc mic) pe ambele parti pana cand primeste o culoare aurie.
Garnitura perfecta este orezul.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui shanghai retete internationale retete carne garnitura friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019803 (s)