News Flash:

Reteta indiana de dovleac cu naut

22 Februarie 2013
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr de naut din conserva
cca 20 cm dintr-un dovleac de placinta curatat si taiat cuburi
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita garam masala
1 varf de lingurita pasta de chili
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita turmeric
3 catei de usturoi
1 lingurita zahar
cca 400 gr apa
4 linguri ulei

Mod de preparare:

Caleste ceapa in ulei impreuna cu pasta de chili. Cand incepe sa luceasca ceapa, adauga coriandru, usturoiul tocat, zahar si 200 gr apa. Cand incepe sa fiarba, adauga dovleacul.
Lasa sa fiarba pana se inmoaie putin si adauga nautul, garam masala, restul de apa si sare dupa gust. Il lasi pe foc pana scade apa si devine ca un sos.

Dovleac cu naut recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa garam masala coriandru macinat turmeric zahar apa ulei sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1801 viz    0 com
2464 viz    0 com
2789 viz    0 com
1458 viz    0 com
1824 viz    0 com
2219 viz    0 com
1204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013736 (s)