News Flash:

Reteta incredibila de cartofi la cuptor! Moi la interior, crocanti la exterior

17 Ianuarie 2017
9916 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
4 linguri ulei de masline de calitate
40 ml supa de pui
1 lingurita oregano
o jumatate de lingurita de sare
un praf de sare grunjoasa
o jumatate de lingurita boia dulce
3 catei de usturoi curatati si maruntiti
2 lamai
piper dupa gust
patrunjel verde, tocat

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.
Cartofii se curata, se spala cu apa rece si se taie cubulete potrivite.
Lamaile se spala bine si se rad intr-un castron. Se stoarce apoi sucul si se amesteca usor. Se adauga ulei, sare, piper, boia, oregano si usturoi. La final se adauga supa de pui si se omogenizeaza.
Cartofii se pun intr-o tava adanca si se imbraca in sos. La final se presara cu sare grunjoasa si boia. Ultimul pas, patrunjelul.
Cartofii se dau la cuptor 30 de minute, apoi se intorc si se mai lasa 20 de minute, pana se patrund. Se servesc calzi.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cuptor cartofi crocanti cartofi garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014539 (s)