News Flash:

Reteta ideala de muraturi asortate puse la borcan, pe iarna

12 Septembrie 2017
2131 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gogonele
telina
morcovi
conopida
ardei coarna
varza rosie
ardei iuti
hrean
usturoi
frunze de telina
sare
otet

Mod de preparare:

Se spala legumele. Morcovii se taie rondele, telina felii si conopida se desface in buchetele.
Se asaza toate legumele in borcane, intercaland si bucati de varza rosie, graunti de usturoi, hrean, ardei iuti si coarna, frunze de telina.
Se face o saramura: la 10l de apa, 500g sare si 250ml otet. Se pune apa la fiert, se adauga sarea si se fierbe 10 minute, apoi se ia de pe foc, se adauga otetul, se amesteca bine si se toarna fierbinte in borcane, peste legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogonele conopida varza rosie hrean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020224 (s)