News Flash:

Reteta homemade de ciocolata

17 Iunie 2014
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g lapte praf
1 fiola cu esenta de rom
300 g zahar
100 g cacao
200 g unt
100 ml apa
200 g nuci 
70 ml lapte

Mod de preparare:

Intr-un castronel, amesteca laptele praf cu cacaua. Separat, pune pe foc zaharul impreuna cu apa si laptele. Dupa ce s-a topit zaharul, adauga untul si esenta de rom,in compozitia de pe foc. Amesteca si lasa sa se raceasca putin
Incorporeaza apoi amestecul de cacao cu lapte praf si nucile tocate. Amesteca bine pana devine o crema densa si uniforma. Rastoarna compozitia intr-o tava tapetata cu folie alimentara. Niveleaza usor, dupa care las-o la rece sa se intareasca. Indeparteaza folia si taie ciocolata in patrate potrivite.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciocolata ciocolata casa deserturi homemade
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2110 (s) | 25 queries | Mysql time :0.023584 (s)