News Flash:

Reteta greceasca de burgeri cu carne de miel

12 Iunie 2014
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 tortillas
50g paine
8 ridichi
sos dulce de chili
iaurt pentru servire
50g miez fistic crud
400g carne tocata de miel
1/4 varza rosie
1/2 salata iceberg taiata fasii
1 lingurita seminte fenicul
1 lingura zahar
2 linguri otet de vin alb

Mod de preparare:

Feliaza foarte subtire varza rosie si pune-o intr-un bol impreuna cu otetul, zaharul, un praf de sare si piper. Freaca usor cu degetele si lasa deoparte. Marunteste intr-un mojar fisticul si semintele de fenicul si presara-le pe o tava. Marunteste painea cu un robot de bucatarie si adauga-o peste carnea tocata cu un praf de sare si piper. Amesteca si imparte carnea in 4 portii. Monteaza fiecare portie in jurul unei frigarui plate (sau a doua frigarui normale) dandu-i forma unui carnat.
Incinge gratarul si gateste carnea pe frigarui pana cand se rumeneste bine. Odata ce i-ai luat de pe foc, unge  burgerii cu sosul de chili si tavaleste-i prin fisticul maruntit. Incalzeste tortillas, aseaza pe ele salata iceberg, varza tocata, un burger, cateva ridichii si o lingura de iaurt. Seveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete grecesti retete internationale retete burgeri burgeri miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013970 (s)