News Flash:

Reteta foarte usoara cu legume si branza - FOTO

3 Noiembrie 2014
3662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa galbena medie
1 lingurita usturoi zdrobit
1 dovlecel zucchini mediu
1 dovleac placintar mediu
1 cartof mediu
1 rosie medie
1 lingurita de cimbru uscat
sare si piper dupa gust
230 gr branza italiana data pe razatoare

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Soteaza usturoiul zdrobit si ceapa taiata fin in ulei de masline. Intre timp, taie in felii subtiri restul legumelor si pulverizeaza spray de gatit intr-o tigaie non-aderenta. Dupa vreo 5 minute, ia ceapa si usturoiul de pe foc si pune-le in tava. Adauga pune legumele, alternativ, pe verticala, precum in imaginea alaturata. Presara piper, sare si cimbru.

Acopera tava cu folie de aluminiu si baga in cuptor. Dupa 30 de minute indeparteaza folia, presara branza si baga inapoi in cuptor pentru inca 15-20 de minute. Reteta de Tian e gata atunci cand branza s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


reteta tian tian mancare culinar garnituri vegetariene internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013688 (s)