News Flash:

Reteta filipineza de pui cu sos

30 Iunie 2014
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpe de pui (inferioare)
5 catei usturoi tocati marunt
120 ml apa
3 frunze dafin
2 lingurite piper boabe
120 ml sos de soia
2 linguri ulei de masline
1 legatura ceapa verde tocata
120 ml otet de mere
1 lingurita usturoi pudra
1 lingurita piper
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Spala si usuca pulpele de pui. Condimenteaza-le cu sare, piper si pudra de usturoi. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele pana cand se rumeneasc bine, cate 3 minute pe fiecare parte. Scoate carnea si, in aceeasi tigaie, adauga otetul, sosul de soia apa, boabele de piper, frunzele de dafin si ustutoiul tocat. Lasa totul sa dea in clocot. Pune inapoi pulpele de pui si acopera cu un capac.
Gateste la foc mic, timp de 45 minute, pana cand carnea de pui este bine patrunsa. Serveste cu orez si ceapa verde presarata deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pulpe retete internationale retete filipineze
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1466 viz    0 com
1152 viz    0 com
1090 viz    0 com
1570 viz    0 com
893 viz    0 com
1937 viz    0 com
1188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019293 (s)