News Flash:

Reteta fara foc: salata cu branza si fistic

23 Iulie 2012
1501 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

branza de capra
jumatate dintr-un pepene verde mediu (fara samburi)

600g fistic nesarat
6 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin rosu
1 lingura suc de lamaie
piper proaspat macinat
sare de mare
       
Mod de preparare:
       
Pulpa din pepene se taie destul de mic si se pune in frigider. Apoi se prajeste fisticul si se sfarama branza de capra. Se pun intr-un recipient cu capac zeama de lamaie, otetul si uleiul, dupa care se amesteca cu branza, pepene, fistic. Se potriveste de piper si sare si se serveste.
  
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fistic piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2291 viz    0 com
1813 viz    0 com
1234 viz    0 com
1625 viz    0 com
2353 viz    0 com
1576 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011824 (s)