News Flash:

Reteta FARA carne - Mamaliga la cuptor cu ciuperci si branza

2 Iunie 2017
1790 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
 
4 1/2 cani apa
1 1/2 lingurite sare
1 1/2 cani malai
3 linguri ulei de masline
3/4 lingurita salvie uscata
7 linguri parmezan ras
2 linguri unt
700 gr ciuperci, maruntite
1/4 lingurita piper negru macinat
1 1/2 cani branza fontina, rasa
 
Mod de preparare:
 
Pune apa la fiert cu 1 lingurita de sare. Adauga malaiul, apoi 1 lingura ulei si 1/4 lingurita salvie. Da focul mic si fierbe 20 de minute, amestecand, pana cand mamaliga se intareste. Adauga 3 linguri parmezan.

Citeste si Toti te vor iubi cand le vei prepara reteta asta - Tocanita de ciuperci cu carne de pui - Cum se face

Pune 1 lingura unt si 1 lingura ulei in tigaie la foc iute. Adauga jumatate din cantitatea de ciuperci, 1/4 lingurita sare si tot atat de salvie, 1/8 lingurita piper. Soteaza 5 minute. Repeta cu restul ingredientelor. Unge o tigaie cu unt, toarna jumatate de mamaliga si intinde intr-un strat. Adauga jumatate din ciuperci, jumatate de branza fotina si 2 linguri parmezan. Repeta cu mamaliga, ciupercile si branzeturile. Da la cuptor 15 minute la 195 grade Celsius.
Se serveste cu salata verde si un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

malai salvie uscata parmezan ciuperci branza fontina foc iute salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017593 (s)