News Flash:

Reteta fara carne: legume in sos de branza

1 Octombrie 2014
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g mix de legume congelate (porumb, fasole, dovleac)
150 g branza telemea data prin razatoare
600 g conopida si broccoli congelate
40 g faina
60 g unt
500 ml lapte de vaca

Mod de preparare:

Pregatim legumele conform instructiunilor de pe ambalaj. incingem cuptorul. Topim untul intr-o oala la foc mediu si adaugam faina. Amestecam timp de 2 minute, pana cand incepe sa faca bule. Indepartam de pe foc si incorporam treptat laptele. Punem din nou vasul pe foc si amestecam timp de 5 minute. Incorporam branza si adaugam sare. Punem legumele intr-un vas de iena si turnam sosul de branza pe deasupra. Bagam la cuptor timp de 5 minute. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinar retete legume sos branza vegetariene ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1880 viz    1 com
2900 viz    0 com
1618 viz    0 com
1660 viz    0 com
2549 viz    0 com
15888 viz    0 com
3571 viz    0 com
2325 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017157 (s)