News Flash:

Reteta exotica: carne de rata cu smochine si curmale

23 Octombrie 2013
2182 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 frunze de menta
2 catei de usturoi
4 cartofi
1 pahar de vin rosu
100 ml sos de soia
3 linguri unt
nuci
curmale
stafide
smochine
piper
sare
2 linguri ulei
1 piept de rata
patrunjel

Mod de preparare:

Pun cartofii la fiert si intre timp bag la cuptor in staniol 2 catei de usturoi. Il las acolo aporoximativ 10 minute. Scot cartofii de la fiert cand sunt gata, ii pun in sita si ii pisez pana devin pasta, adaug 2 linguri de unt, usturoiul, patrunjelul si menta (maruntite). Pun o lingura de unt la incins si amestec in el nucile, stafidele, curmalele, smochinele si adaug vinul rosu dar si sosul de soia (dupa gust). Se lasa la foc mic pana scade, aproximativ 10-15 minute.

Pun la incins uleiul si crestez pieptul de rata, in piele. Il pun la rumenit in ulei cu pielea in jos si dupa ce prinde o culoare il bag la cuptor. Il las la facut 10 minute, la 180-200 grade, dupa care il scot si il las sa se raceasca. Il tai in feliute sibtiri si il asez in farfurie langa piure. Peste toata compozitia asez sosul.

surs: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

laura cosoi masterchef
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
2254 viz    0 com
952 viz    0 com
1226 viz    0 com
1431 viz    0 com
1421 viz    0 com
3144 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011102 (s)