News Flash:

Reteta egipteana de orez cu lapte

24 Septembrie 2012
4816 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri orez
500 ml lapte dulce de vaca
3 linguri zahar
1 lingurita cu varf amidon alimentar
1 plic zahar vanilat
cca 30 ml frisca lichida
1 praf de sare

Mod de preparare:

Laptele rece l-am pus intr-un vas cu fundul dublu (in cazul meu un tuci). Am adaugat putina sare, orezul, zaharul si zaharul vanilat si am pus pe foc mic, lasand sa fiarba cca 30 minute, timp in care am amestecat mereu sa nu se lipeasca.
Amidonul l-am dizolvat in 2 linguri de apa rece, apoi l-am pus peste orezul cu lapte, amestecand pentru a se omogeniza. Am lasat sa fiarba cca 10 minute.
La final am pus frisca lichida, amestecand bine.
Orez cu lapte pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez zahar amidon alimentar zahar vanilat frisca lichida sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3546 viz    0 com
1783 viz    0 com
1680 viz    2 com
1859 viz    0 com
3835 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026978 (s)