News Flash:

Reteta ECONOMICA de paste cu de toate

17 Noiembrie 2014
2770 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 900 ml supa de legume
2 linguri ulei de masline
300 gr paste fettuccine
spanac tocat si inghetat
cateva rosii maruntite, din conserva
1 ceapa medie
4 catei de usturoi
piper proaspat macinat
1/2 lingura busuioc uscat
1/2 lingura oregano uscat
branza feta dupa gust
1 buc. ardei iute rosu

Mod de preparare:

Rupe pastele in doua si pune-le le fiert in supa de legume. Adauga si spanacul, uleiul de masline, rosiile, ceapa, usturoiul, oregano, ardeiul iute, busuiocul si piperul. Ai grija ca lichidul sa acopere toate ingredientele. Cand incep sa fierbe, sa focul la mediu si indeparteaza capacul de pe oala. Amesteca in mancare in mod constant.

Dupa 10-15 minute sau cand pastele sunt fierte, opreste focul, pune totul intr-o farfurie, presara branza si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste reteta economica paste legume paste feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016663 (s)