News Flash:

Reteta delicioasa de fursecuri cu dovleac

17 Septembrie 2014
1863 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 si 1/3 cana faina
3/4 cana piure de dovleac
1 lingurita praf de copt
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita pudra de ghimbir
2 oua mari
1/4 lingurita nucsoara
3/4 cana zahar brun
1/4 cana ulei
1 cana stafide
1/4 cana melasa
1/2 lingurinta sare
 
Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Tapeteaza 3 tavi cu hartie de copt. Intr-un bol adauga faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara, ghimbirul si nucsoara si amesteca bine. Intr-un alt bol mixeaza bine ouale impreuna cu zaharul, dovleacul, uleiul, melasa si stafidele. Adauga treptat mixul de faina si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena.
Cu ajutorul unei lingurite pune fursecurile in tava la o distanta de 3-4 cm intre ele. Coace fursecurile la foc mediu timp de 10-12 minute, sau pana devin aurii.
Fursecurile se servesc la teperatura camerei. Merg de minune alaturi de o cana cu lapte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fursecuri retete dovleac prajituri retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021783 (s)