News Flash:

Reteta de zurigo cu mere si crema de vanilie

14 Februarie 2012
2713 Vizualizari | 0 Comentarii
Zurigo cu mere si crema de vanilie
Ingrediente:

aluat de foetaj
zahar pudra
un mar
gem de caise
crema de vanilie

Mod de preparare:   

Preparam intii crema de vanilie. Intindem aluatul de foetaj, de preferat aluatul proaspat. Daca facem noi aluatul grosimea foii trebuie sa fie de cca 5 mm. Masuram 10 cm lungime si 8 latime, facem gropite in mijloc dupa care punem cite o lingurita de crema pe fiecare dreptunghi. Udati putin marginile pe linga crema ca sa se lipeasca un pic aluaturile intre ele si puneti alta foita de aluat cu crema, peste prima. In total vor fi trei foite, una peste alta. Curatim marul si-l taiem feliute subtirele, subtirele si punem pe fiecare Zurigo cite trei feliute deasupra cremei, apoi presaram zahar pudra. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade si lasam pina se umfla bine "in pene" aluatul, dDupa care la 200 de grade, lasam pina se rumenesc deasupra. Cind sint gata, le ungem frumos cu gem de caise pe deasupra.
Zurigo cu mere si crema de vanilie pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra mar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033958 (s)