News Flash:

Reteta de Zabaglione cu capsuni

7 August 2013
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
Zabaglione este un desert italienesc cu ou, zahar si vin dulce care poate fi transformat intr-un preparat aromat de vara gratie delicioaselor capsuni.

Ingrediente:

225 ml frisca lichida
8 galbenusuri
225 g zahar pudra
125 ml vin dulce, de desert
500 g capsuni feliate

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator, bate frisca lichida pana cand obtii un amestec consistent. Pune vasul deoparte. Ia un alt recipient in care adaugi galbenusurile, zaharul si vinul. Pune recipientul deasupra unui vas cu apa clocotita si amesteca ingredientele cu un mixer pana obtii o crema groasa si pufoasa.
Ia recipientul de pe oala cu apa fierbinte si continua sa amesteci pana cand compozitia se raceste. Adauga frisca batuta. La final, adauga capsunele feliate si amesteca usor.
Desertul se serveste garnisit cu bucati de capsuni si zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zabaglione desert italienesc frisca lichida zahar pudra vin dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035006 (s)