News Flash:

Reteta de vinete pane

12 Iunie 2013
2188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
3 oua
faina
sare
piper

Mod de preparare:

Vinetele le-am spalat, apoi le-am taiat rondele. Le-am presaart cu sare si le-am lasat cateva minute sa-si lase apa. Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins.
Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.

Vinete pane recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete oua sare ou batut piper vinete pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3047 viz    0 com
2612 viz    0 com
1855 viz    0 com
2072 viz    0 com
3183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024296 (s)