News Flash:

Reteta de vinete cu parmezan

27 Martie 2014
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete
2 oua
4 cesti de pesmet condimentat italienesc
6 cesti de sos pentru spaghete
450 g de mozzarella
1/2 ceasca de parmezan
1/2 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare:

Decojeste vinetele si taie-le in felii nu foarte subtiri. Bate oul si scufunda feliile de vinete in el, apoi acopera-le cu pesmet. Asaza-le intr-o tava acoperita cu hartie pentru copt, pe un singur strat. Coace-le timp de 5 minute pe fiecare parte, in cuptorul preincalzit la 175 de grade.

Acopera o alta tava cu sosul de spaghete si pune un strat de felii de vinete coapte peste sos si acopera-le cu mozzarella si parmezan. Repeta aceeasi ordine pentru inca un strat si acopera cu sosul pentru spaghete ramas. Presara busuioc deasupra si coace vinetele inca 35 de minute.
Aceasta este o alternativa sanatoasa la reteta clasica de vinete cu parmezan, care presupune prajirea acestora. Merg de minune cu un vin sec provensal sau din sudul Frantei sau cu un pahar de suc de rodii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vinete vinete parmezan retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1642 viz    0 com
1616 viz    0 com
1644 viz    0 com
1843 viz    0 com
1881 viz    0 com
3414 viz    0 com
4041 viz    0 com
1439 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013512 (s)