News Flash:

Reteta de varza cu carne de rata

21 Decembrie 2012
2525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 gr carne de rata
1 kg varza
1 ceapa mare
1 ardei gras
50 ml ulei
½ kg rosii
cimbru
marar
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa, taiata marunt, se caleste in ulei, un minut si, apoi se adauga carnea taiata in bucati. Carnea se infierbanta bine la suprafata timp de 10 minute, apoi se presara cu ½ lingurita sare si se prajeste, in continuare, acoperita, adaugand cate putina apa. Se poate da si la cuptor, tot acoperita. Varza se taie ca fideaua, se presara cu o lingurita rasa de sare si se freaca putin cu mana. Se adauga varza imediat dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa, cca 30 minute. Se pun si rosiile taiate felii de 2 cm, ardeiul taiat, o ramura de cimbru, marar tocat, piper. Se amesteca toate, se acopera cratita cu capacul si se da la cuptor, la foc mijlociu, pana toate au fiert bine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza ceapa ardei gras ulei rosii cimbru marar piper sare cuptor cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014793 (s)