News Flash:

Reteta de vara: Frigarui toscane

3 Iulie 2013
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de porc (muschi) taiata in cubulete
2 catei usturoi zdrobiti
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita sare
1 lingura coaja lamaie rasa
4 lingurite ulei de masline
1 ardei gras rosu taiat in 16 felii
1 ardei gras galben taiat in 16 felii

Mod de preparare:


Incinge gratarul. Amesteca uleiul de masline cu coaja de lamaie, sare, piper si usturoiul zdrobit intr-un bol mare. Adauga bucatelele de muschi de porc si amesteca bine. Lasa bolul la temperatura camerei timp de 15 minute, timp in care carnea se marineaza.

Aseaza bucatele de porc si ardei pe 8 frigarui (din lemn sau din metal) si pune-le pe gratar timp de 10 minute sau pana cand carnea este patrunsa, intorcandu-le din cand in cand.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coaja lamaie gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2224 viz    0 com
1357 viz    0 com
2263 viz    0 com
1681 viz    0 com
2694 viz    0 com
1637 viz    0 com
2190 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 27 queries | Mysql time :0.019253 (s)