News Flash:

Reteta de vara de legume la cuptor

22 Iulie 2014
2317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cartof feliat foarte subtire
1 vanata curatata si taiata in felii subtiri
100 g spanac
1 ceapa feliata
ulei de masline
100 g feta faramitata
150 g parmezan ras
oregano uscat
salvie uscata
1 ardei gras copt taiat in fasii
2 rosii feliate subtire
piper
sare

Moda de preparare:

Pune feliile de vanata in apa cu sare pana cand esti gata sa le folosesti (asta va preveni oxidarea lor). Incinge cuptorul la 180C. Pregateste 2 foi de hartie de copt suficient de mari incat sa impachetezi in ele legumele. Scurge feliile de vanata. Pune pe fiecare bucata de hartie de copt felii de ceapa, apoi de vinete pe care sa le ungi cu putin ulei de masline. Continua cu felii de cartofi, condimenteaza cu sare si piper, putin parmezan, felii de rosii si un praf de salvie.

Adauga inca un strat de felii de vanata unse cu ulei, jumatate din spanac, jumatate din branza feta, felii de cartofi, ardei gras copt, ceapa, putin parmezan ras, vanata, si un praf de oregano. Impacheteaza dupa metoda en papillote (detalii aici).  Aseaza pachetele cu legume pe o tava si pune-le la cuptor 30 minute. Deschide pachetele si serveste legumele fierbinti cu putin parmezan ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vara retete vegetariene retete legume retete cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3795 viz    0 com
1739 viz    0 com
1138 viz    0 com
3252 viz    0 com
1397 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019597 (s)