News Flash:

Reteta de unt aromat

28 Aprilie 2014
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g unt
1 capatana usturoi
2 ardei iuti, 1 verde, 1 rosu
2 legaturi marar
2 legaturi patrunjel
1 lingurita cimbru
1 lingurita ghimbir
sare
piper verde

Mod de preparare:

Untul se pune intr-un castron si se lasa la temperatura camerei sa se inmoaie. Usturoiul se curata si se piseaza, ardeii iuti se taie foarte fin, verdeata se toaca marunt. Untul se freaca cu usturoiul, ardeii, verdeata, ghimbirul, sarea si piperul. Cand devine spumos, se pune la frigider pentru doua-trei ore. Cand s-a intarit, se fac suluri si se pun la congelator. Se taie cate o bucata, de fiecare data cand este nevoie.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete unt unt aromatizat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022233 (s)