News Flash:

Reteta de trigoane cu mere si scortisoara

21 August 2013
2114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg mere
un pachet foi de placinta
5 lg pesmet
200 gr zahar
2 pliculete zahar vanilat
1 lingurita scortisoara macinata

Mod de preparare:

Merele se rad apoi se calesc cu zaharul, dupa ce s-au calit se adauga pesmetul, scortisoara si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca. Foile se ung cu ulei si se pliaza in 3. La capatul fasiei se pune o lingura de compozitie si se impacheteaza in forma de triunghi. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit pana se rumenesc putin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere pesmet zahar vanilat scortisoara macinata foc potrivit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024575 (s)