News Flash:

Reteta de tort Tres Leches

24 Martie 2014
2395 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de zahar
5 oua
1/3 ceasca de lapte
1 lingurita de esenta de vanilie
1 ceasca de faina
1 1/2 lingurita de praf de copt
400 g de lapte condensat indulcit
350 g lapte praf
1 pahar de smantana lichida pentru frisca
10 cirese

Mod de preparare:

Unge cu unt si acopera cu faina o tava inalta. Amesteca galbenusurile de ou cu 3/4 ceasca de zahar. Adauga laptele, esenta de vanilie, faina si praful de copt. Intr-un alt bol, amesteca albusurile si adauga zaharul ramas. Incorporeaza bezeaua in amestecul cu galbenusuri, adauga-le in tava pregatita si coace blatul timp de 40-50 de minute la o temperatura de 170 de grade.

Amesteca laptele condensat cu cel praf si cu un sfert din cantitatea de smantana pentru frisca si adauga crema la frigider. Dupa ce crema s-a racit complet, intinde-o deasupra blatului. Ai grija ca blatul sa fie si el rece (la temperatura camerei), in caz contrar crema se va topi. Deasupra cremei toarna smantana pentru frisca ramasa. Decoreaza cu cirese.
Poti servi acest minunat desert alaturi de o cafea sau de un ceai rooibos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort les treches retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2792 viz    0 com
3144 viz    0 com
2034 viz    0 com
3266 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022560 (s)