News Flash:

Reteta de tort Pavlova

2 Ianuarie 2013
3164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3 albusuri
600 grame smantana pentru frisca
170 grame zahar
2 banane
500 grame dulce de leche
100 grame ciocolata neagra
 
Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteca albusurile de ou cu un praf de sare, pana cand obtii o spuma consistenta. Adauga apoi treptat si zaharul si amesteca bine pana rezulta o bezea lucioasa. Intr-o tava, formeaza din bezea doua dreptunghiuri si da tava la cuptor pentru 45 de minute. Lasa apoi blatul de bezea sa se raceasca in cuptor, cu usa inchisa. Intr-un bol, amesteca smantana pana cand obtii o frisca consistenta, dupa care amesteca jumatate din cantitatea de frisca cu jumatate din cea de dulce de leche.
Asaza pe un platou o foaie de bezea si adauga stratul cu dulce de leche si frisca si restul de dulce de leche. Presara feliile de banana si adauga a doua foaie de bezea. Tapeteaza cu restul de frisca si orneaza cu ciocolata rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar banane ciocolata neagra bol platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1599 viz    0 com
1594 viz    0 com
1616 viz    0 com
3942 viz    0 com
2661 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025548 (s)