News Flash:

Reteta de tort de post cu blat de nuca si crema de fructe

18 Aprilie 2019
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente pentru blat:

150 g nuca macinata, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 250 ml apa minerala, 6 linguri faina (compozita trebuie sa aiba consistenta unui chec).

Mod de preparare:

Amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit. Ca orice blat, se insiropeaza: 200 ml apa, 3 linguri zahar, 1/2 fiola esenta de rom.

Crema la alegere. Schimband crema schimbi si gustul de fiecare data. Pentru crema poti sa folosesti frisca vegetala simpla sau amestecata cu nuca macinata (sau alune); daca prajesti putin nuca sau alunele este mai bine. Poti sa amesteci frisca si cu fructe: capsuni, zmeura sau amestec de fructe de padure.

O alta varianta de crema este cea din plicuri de crema instant la care se inlocuieste laptele cu apa minerala, suc sau cafea, dupa dorinta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort post reteta tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013439 (s)