News Flash:

Reteta de tort de morcovi

19 Februarie 2014
4880 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cani de morcovi rasi
2 cani de faina
2 cani de zahar alb
1 lingurita de praf de copt
1/2 lingurita de sare
1 lingurita de scortisoara macinata
4 oua
1 1/2 cani de ulei vegetal
1 1/4 lingurite de esenta de vanilie
250 g ananas conservat, zdrobit
3/4 cana de nuci pisate

Pentru glazura:

3 1/2 cani de zahar pudra
250 g branza Neufchatel
1/2 ceasca de unt
1 1/4 lingurite esenta de vanilie
1 cana de nuci pisate

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol mare morcovii cu faina, zaharul, praful de copt, sarea si scortisoara. Adauga ouale, uleiul, esenta de vanilie, ananasul zdrobit si nucile pisate pentru blat. Asaza compozitia intr-o tava dreptunghiulara inalta si las-o in cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30-40 de minute. Pentru glazura, amesteca intr-un bol de marime medie zaharul pudra, branza Neufchatel, untul si esenta de vanilie. Dupa ce se omogenizeaza compozitia, adauga nucile pisate. Pune glazura peste blat si tine prajitura in frigider timp de o ora, inainte de a o servi.
Serveste tortul de morcovi glazurat cu crema de branza alaturi de un pahar de suc proaspat din fructe sau lapte de soia.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort tort morcovi retete morcovi retete prajituri retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3297 viz    0 com
3589 viz    0 com
3888 viz    0 com
2099 viz    0 com
2628 viz    0 com
1080 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030307 (s)