News Flash:

Reteta de tort de biscuiti se afla printre retetele clasice. Este atat de bun… De ce sa ne miram, chiar si Printul William a ales acest tort pentru nunta sa. Gustul este gustul desavarsit!

6 Ianuarie 2017
14044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g biscuiti

Pentru crema de interior:
200 g zahar
60 g cacao
240 ml apa
150 g unt
esenta de vanilie

Pentru glazura:
120 ml frisca lichida
120 g ciocolata amaruie

Pentru decor:
bombonele colorate

Mod de preparare:

1. Pe foc se pun zaharul  si cacaua, se amesteca si apoi se toarna treptat apa.
2. Se lasa la fiert aproximativ 7-8 minute, pana se formeaza un sirop mai gros, apoi se trage vasul de pe foc, se pune esenta, se amesteca si se lasa la racit. Intre timp, untul se bate spuma, apoi se amesteca usor cu siropul de ciocolata, pana la epuizarea acestuia.
3. Biscuitii se pun intr-un vas care nu se lipeste, alternativ cu crema de ciocolata. Se acopera cu folie de plastic s i se lasa la frigider o ora.
4. Pentru glazura, se fierbe fri sca, se toarna peste ciocolata rupta bucati, se amesteca si se toarna apoi peste tortul cu biscuti, scos de la frigider. Se mai lasa la rece trei ore. Se decoreaza cu bombonele colorate.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort biscuiti tort rapid tort usor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018084 (s)