News Flash:

Reteta de tort cu visine

17 Mai 2013
2040 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru topping Streusel:

60 gr faina
50 gr zahar
1/2 lingurita scortisoara
4 linguri de unt rece, nesarat

Pentru tort:

300 gr faina
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
8 linguri de unt nesarat
200 gr zahar
2 oua mari
200 ml lapte
1 lingurita extract de vanilie
250 gr visine

Mod de preparare:


Pregateste toppingul Streusel amestecand faina, zaharul, untul si scortisoara intr-un vas mare. La final, compozitia trebuie sa aiba aspect faramitat.
In continuare, preincalzeste cuptorul la 175 C si unge cu unt o forma rotunda de tort (20 cm). Amesteca apoi, intr-un vas, faina, praful de copt si sarea. Intr-un alt vas, mixeaza untul si zaharul pana obtii o crema, dupa care adauga ouale. Adauga treptat faina cu praf de copt si sare, incorporand si laptele si vanilia. La final, adauga visinele.

Pune compozitia in forma de tort, adauga toppingul si da la cuptor circa 50 minute.
Tortul poate fi servit la 10 minute dupa ce a fost scos de la cuptor, alaturi de o cana fierbinte de cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

topping streusel scortisoara unt rece tort sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026799 (s)