News Flash:

Reteta de tocinei

4 Iunie 2014
4012 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8-10 cartofi potriviti
3-4 linguri cu faina
1 ceapa
unt
2 oua
sare
piper

Mod de preparare:
 
Spala cartofii, curata-i de coaja si da-i pe razatoare. Taie marunt ceapa. Amesteca ouale cu un praf de sare si piper. Stoarce in pumni razaturile de cartofi si ceapa si adauga-le in amestecul de oua. Incorporeaza apoi faina cernuta. Ia cu lingura din compozitie si pune in tigaia in care ai infierbantat 1-2 linguri cu unt. Intoarce clatitele (tocineii) cand au capatat o culoare aurie si apetisanta. Scoate-le pe un servet de hartie si serveste-le simple ori cu sos de smantana.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocinei retete vegetariene retete clatite clatite cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011266 (s)