News Flash:

Reteta de tochitura de porc

18 Mai 2012
3160 Vizualizari | 0 Comentarii
Tochitura de porc
Ingrediente:

500 gr carne de porc
1 lingura rasa de faina
1 ceapa medie
2 catei usturoi
1 ardei kapia
1 morcov mic
2 lingurite pasta curry verde (optional)
2 linguri pasta de tomate
piper
sare
apa

3-4 linguri ulei pentru prajit
200 gr vin rosu

Mod de preparare:

Carnea se taie in bucati mici si se pune in uleiul incins intr-o cratita pana se rumeneste usor. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, ardeiul taiat fasii mici, morcovul taiat rondele. Se lasa se se inmoaie legumele, amestecand continuu, apoi se adauga vinul. Se da in vreo 2-3 clocote pana cand se formeaza un sos apoi se pune pasta de tomate, faina se dizolva in max 200 gr apa rece si se toarna in oala. Cand incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si pasta de curry. Daca vi se pare prea groasa compozitia, mai adaugati apa si lasati sa dea in 2-3 clocote.
Se opreste focul, si se lasa cateva minute cu capacul acoperit.
Tochitura de porc a la Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa usturoi ardei kapia morcov pipersareapa vin rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3524 viz    0 com
3768 viz    0 com
5634 viz    0 com
1331 viz    0 com
3728 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013661 (s)