News Flash:

Reteta de tocanita de pui

16 Februarie 2012
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de pui cu ghimbir
Ingrediente:

600 g piept de pui
1 lingura ghimbir dat prin razatoare
500 g cartofi taiati cubulete
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri sos de soia
150 ml supa de pui
2 morcovi taiati rondele
orez fiert
1 ceapa verde tocata marunt

Mod de preparare:

Usturoiul, ghimbirul si sosul de soia se amesteca bine, pana cand se obtine obtine o pasta, apoi se pune carne de pui si de lasa in frigider peste noapte. A doua se incinge cuptorul la 200 grade si se pune carnea intr-un vas termorezistent. Se adauga supa, cartofii si morcovul si se da la cuptor pentru 40 de minute. Presaram ceapa pe deasupra si servim cu orez fiert.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir cartofi usturoi morcovi orez ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012527 (s)