News Flash:

Reteta de tocanita de legume

14 Martie 2012
2152 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de legume
Ingrediente:

200 g fasole verde
1/2 kg cartofi
1 ceapa rosie
200 g amestec congelat de legume (mexican)
2 linguri bulion
1 lingurita boia dulce
marar tocat
patrunjel verde tocat
ulei de masline
   
Mod de preparare:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ceapa o tocam marunt. Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o cratita si adaugam cartofii. Amestecam mereu sa nu se prinda cam 1 minut apoi adaugam ceapa. Mai lasam putin si adaugam boia. Completam cu apa pana cand cartofii sunt pe jumatate acoperiti si lasam sa fiarba la foc mic. Adaugam si putina sare sau vegeta si lasam sa fiarba la foc mic cu capac inca 5-10 minute. Servim presarata cu multa verdeata tocata.
Tocanita de legume pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde cartofi ceapa rosie mexican bulion boia dulce marar apa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014648 (s)