News Flash:

Reteta de tocana marocana cu carne de pui

13 Ianuarie 2014
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare
450g inimi anghinare congelate
450g morcovi curatati si feliati
2.25kg piept pui fara oase si piele taiat in cubulete
1 lingurita coaja de lamaie
1 lingura paprika
1 lingurita turmeric
2 litri supa concentrata de pui
1 lingura chimion
1 lingura coriandru
6 catei usturoi maruntiti
2 cepe tocate
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Caleste ceapa in uleiul incins la foc mediu, timp de 8 minute panac cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
Adauga usturoiul si mirodeniile si gateste-le impreuna inca 1 minut. Toarna supa concentrata si coaja de lamaie si lasa sa dea in clocot.  Adauga bucatile de pui, anghinarea si morcovii, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 15 minute pana cand legumele se inmoaie si carnea e fiarta. Condimenteaza cu sare si piper.
Serveste tocanita alaturi de cuscus.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru foc mediu supa concentrata cuscus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2125 viz    0 com
1649 viz    0 com
1778 viz    0 com
1261 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019795 (s)