News Flash:

Reteta de tocana de cartofi

23 Martie 2012
5265 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de cartofi
Ingrediente:

cartofi
rosii
ceapa
(ceapa verde sau orice fel de ceapa)
un gogosar
patrunjel verde
chimen
boia
piper
sare


Mod de preparare:

Taiem toate legumele, cu exceptia rosiilor, si le punem in putin ulei intr-o cratita, pe foc potrivit. Amestecam cu o lingura de lemn in jur de 3-4 minute, dupa care acoperim legumele cu apa. Cand vedem ca aceasta a scazut potrivit de piper si sare si adaugam chimen si boia. Cu 5 minute inainte de a stinge focul punem rosiile maruntite. Patrunjelul tocat marunt il presaram in farfurie, inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofirosiiceapa gogosar patrunjel verde chimenboiapipersare chimen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014880 (s)