News Flash:

Reteta de toast cu rosii si mozzarella

16 Iunie 2014
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g mozzarella feliata
120 ml otet balsamic
330 g rosii cherry
10 frunze busuioc
1/2 lingurita piper
1 bagheta integrala feliata
1/2 lingurita sare
1 lingura miere
2 linguri ulei de masline
1 lingura zahar brun

Mod de preparare:

Fierbe otetul balsamic si zaharul brun timp de 10-15 minute, pana cand amestecul se reduce la jumatate. Lasa deoparte. Amesteca rosiile intregi cu 1 lingura ulei de masline, mierea, sare si piper si coace-le 10 minute in cuptorul incins la 190-200C. Intre timp, unge feliile de bagheta cu ulei de masline pe ambele parti, condimenteaza-le cu sare si piper si rumeneste-le pe un grill cate 3 minute pe fiecare parte.

Aseaza intr-o tava sau tigaie de fonta felii de paine prajita, apoi felii de mozzarella si deasupra lor rosii coapte. Repeta pana cand formezi 3 straturi. Pune in partea de sus a cuptorului incins timp de 3-5 minute, pana cand mozzarella se inmoaie. Stropeste cu reductia de otet balsamic si serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete toast toast capresse retete italiene retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1921 viz    0 com
1001 viz    2 com
1609 viz    0 com
1174 viz    0 com
1173 viz    0 com
2888 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019016 (s)