News Flash:

Reteta de toamna: ratatouille cu parmezan

13 Octombrie 2014
1856 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de mozarella rasa
1 vanata, taiata felii
1 ardei gras rosu, taiat felii
1 ceapa, taiata felii
1 dovleac mic, taiat felii
1 dovlecel, taiat felii
1/2 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita sare
500 g rosii in bulion
1/4 cana ketchup de casa sau pasta de rosii uscate
1/4 cana parmezan ras
mix de condimente frantuzesti

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Soteaza toate legumele impreuna cu sarea, pudra de usturoi si condimentele italienesti intr-o tigaie. Dupa ce legumele s-au inmuiat, adauga rosiile si pasta de rosii uscate sau ketchupul si mai lasa legumele pe foc inca 15 minute, pana cand zeama de la rosii se evapora. Pune totul intr-o tava sau vas de iena, presara parmezanul si mozarella pe deasupra si baga totul la cuptor, inca 15-20 de minute, pana cand branzeturile se gratineaza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ratatouille retete toamna retetete legume ratatouille parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1517 viz    0 com
1803 viz    1 com
2873 viz    0 com
1584 viz    0 com
1623 viz    0 com
2471 viz    0 com
15740 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013104 (s)