News Flash:

Reteta de toamna: Barcute din zucchini si vinete umplute

7 Noiembrie 2014
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 zucchini sau 4 vinete de cate 200 g
500 g carne tocata
1 catel de usturoi
120 g ceapa tocata
1 lingura de ulei de masline
150 g cascaval Delaco Afumat
boia de ardei
2 oua
1/2 lingurita cimbru tocat
150 g rosii (fierte, decojite, fara seminte si taiate cubulete)
1 lingura busuioc tocat
1/2 l supa de carne (daca nu ai timp sa o pregatesti, poate fi si suc de rosii)
sare
piper

Mod de preparare:

Pregateste cuptorul incalzindu-l la 175 °C. Taie vinetele (sau zucchini) pe lungime la apr 2/3 din grosime si scobeste miezul. Stropeste rapid vinetele cu zeama de lamaie, sa nu oxideze. Caleste ceapa si usturoiul in ulei de masline. Intr-un castron pune carnea tocata si amestec-o cu cascavalul taiat cubulete, ceapa, usturoiul, condimentele, ouale, rosiile si verdeturile. Omogenizeaza bine compozitia.

Umple vinetele sau zucchini cu compozitia pregatita si aseaza-le intr-o forma termorezistenta. Adauga supa si mai razuieste putin cascaval afumat Delaco deasupra. Da tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete toamna retete vinete vinete umplute dovlecei umpluti retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020236 (s)