News Flash:

Reteta de tiramisu de Craciun

12 Decembrie 2012
13135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g crema mascarpone
500 ml cafea
700 g piscoturi
4 galbenusuri
500 g frisca
cacao
100 g zahar pudra
30 ml lapte
1 lingurita ness
o esenta de rom
2 pliculete zahar vanilat
 
Mod de preparare:
 
Se freca galbenusurile cu zaharul pudra pana devin o spuma albicioasa, apoi se adauga 30 ml lapte si esenta de rom, se pune pe baimarine pana se ingroasa si se da la rece. Intre timp se mixeaza crema mascarpone si frisca separat. Intr-o farfurioara se freaca pliculetul de ness cu zaharul vanilat si 2lingurite de frisca lichida.
Cand s-a racit crema de galbenusuri se adauga crema mascarpone, apoi frisca batuta, se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga compozitia de ness si se amesteca bine.
Se incepe montarea tortului, se trec piscoturile prin cafea, se aseaza un rand de piscoturi, se pune crema, iar piscoturi, iar crema, iar piscoturi si la final crema. Deasupra se cerne multa cacao. Se lasa la rece pentru a doua zi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema mascarpone cafea piscoturi galbenusuri frisca cacao zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2018 viz    0 com
1811 viz    0 com
3283 viz    0 com
2702 viz    0 com
4861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018426 (s)