Ingrediente:coaste de miel2 cepe
2 cartofi
2
dovlecei2 catei de usturoi
2 lingurite de
cimbru 2 lingurite de rozmarin
3 linguri de
ulei de maslinecateva
rosii cherrysare
piper
2 linguri de apa
Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 de
grade. Se piseaza usturoiul si se freaca bine cu putina sare si un pic de piper. Se amesteca cimbrul si rozmarinul cu o lingura de ulei de masline, se adauga jumatate din amestecul de usturoi si se lasa deoparte. Se asezoneaza mielul cu sare si piper. Se incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o
tigaie si se frig coastele 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot si se lasa deoparte.
Se pune ultima lingura de ulei de masline in tigaie si se soteaza ceapa taiata marunt, cartofii si dovleceii feliati, apoi rosiile. Se adauga apa si amestecul de cimbru, rozmarin si usturoi. Se transfera legumele intr-o
tava, iar peste ele se pun coastele unse cu restul de usturoi. Se tine tava in cuptorul fixat la treapta 1 cam 25 de minute.
sursa:
libertatea
Comentarii (0)