News Flash:

Reteta de tinut minte pentru Pasti - Coaste de miel la cuptor cu legume

20 Martie 2017
214 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

coaste de miel
2 cepe
2 cartofi
2 dovlecei
2 catei de usturoi
2 lingurite de cimbru
2 lingurite de rozmarin
3 linguri de ulei de masline
cateva rosii cherry
sare
piper
2 linguri de apa

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se piseaza usturoiul si se freaca bine cu putina sare si un pic de piper. Se amesteca cimbrul si rozmarinul cu o lingura de ulei de masline, se adauga jumatate din amestecul de usturoi si se lasa deoparte. Se asezoneaza mielul cu sare si piper. Se incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se frig coastele 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot si se lasa deoparte.
Se pune ultima lingura de ulei de masline in tigaie si se soteaza ceapa taiata marunt, cartofii si dovleceii feliati, apoi rosiile. Se adauga apa si amestecul de cimbru, rozmarin si usturoi. Se transfera legumele intr-o tava, iar peste ele se pun coastele unse cu restul de usturoi. Se tine tava in cuptorul fixat la treapta 1 cam 25 de minute.

sursa: libertatea

dovlecei cimbru rosii cherry grade tigaie tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016045 (s)

loading...