News Flash:

Reteta de terina de pui

18 Decembrie 2013
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui dezosat
2 cepe
1 plic gelatina
1 leg. patrunjel verde
piper macinat
condiment baza pt. mancaruri

Mod de preparare:


Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien. Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt. Pieptii de pui se fierb, apoi se taie cubulete dupa racire.

Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece, apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui. Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba, apoi se lasa la racit 1-2 minute. Intr-un bol amestecam carnea de pui, ceapa, patrunjelul, piper macinat si condiment dupa gust, apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer.
Tapetam una-doua forme de terina cu folie si rasturnam usor compozitia. Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore. Dupa ce s-a intarit, putem felia terina.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016873 (s)