News Flash:

Reteta de tartar cu avocado si sos iute

25 Iunie 2013
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru tartar:
300 g file de ton
1 legatura de ceapa verde
1 avocado
2 lime
2 linguri de ulei de masline
ghimbir
cimbru
sare
piper

Pentru sos:
30 g pasta de ardei iute
1 lingurita de otet de mere
1 lingurita de zahar

Mod de preparare:

Taie fileurile de ton foarte marunt si asezoneaza-le cu sare, piper si cimbru, dupa gust. Curata avocado si scoate-i samburele. Stropeste avocado cu zeama de lamaie si amesteca-l cu tonul.
Toaca marunt ceapa si ghimbirul, apoi amesteca toate ingredientele si asezoneaza-le cu ulei. Lasa comopozitia de o parte 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Pentru sos, amesteca pasta de ardei cu ulei, otet si zaharul si bate-le bine cu telul. Toarna tartarul in forme si preseaza-l bine, apoi rastoarna-l in farfurii. Tartarul de ton cu avocado se serveste rece, cu sos si lamaie, decorat cu ceapa verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tartar ceapa verde lime ghimbir cimbru sos farfurii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2612 viz    0 com
1382 viz    0 com
991 viz    0 com
1141 viz    0 com
1262 viz    0 com
1133 viz    0 com
1133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015187 (s)