News Flash:

Reteta de tarta cu fructe in aluat fraged

16 Februarie 2012
2659 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta cu fructe din aluat fraged
Ingrediente:

Pentru aluat:

300 g faina
2 galbenusuri
125 g margarina sau unt
1 lingura de zahar
putina sare

Pentru umplutura:

200 ml frisca
1 plic budinca cu frisca
5 gr gelatina
500 ml lapte

Mod de preparare:


Se amesteca ingrendientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se pune la rece 1 ora. Apoi se rup bucatele care se intind si se captusesc formele de tarta. Se coc la temperatura potrivita 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si apoi se adauga gelatina dizolvata in putina apa rece. Cand s-a racit se amesteca cu frisca. Se umplu tartele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Tarta cu fructe in aluat fraged pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina galbenusuri margarina unt zahar sare frisca gelatina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1884 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037477 (s)